Fine Family...

         Fine Sushi Bar je rođen je novembara 2012. godine, na Vračaru, sa idejom tradicionalne varijante sushija, kakav je koncept i danas zadržan. 

        Fine Sushi Bar, za skoro dve godine postojanja, ugostio je viđenije ljude Beograda, ali i goste iz Japana, koji su afirmisali njegov kvalitet i autentičnost.

        Pored izvanrednog sushija, na koji je fokusiran, Fine Sushi Bar u svoj meni uvrstio je par miso supa, nekoliko salata i dezerta. U ponudi, pored hrane, Fine Sushi Bar nudi japansko pivo, nezaobilaznu sake, belo vino, ali i prirodne čajave, koji osvežavaju čitavu tradicionalnu zamisao ovako koncipiranog bara.

        Pored svakodnevne besplatne dostave, Fine Sushi Bar, nudi mogućnost keteringa i unajmljivanja sushi majstora, odnosno ,,pripremanje hrane na licu mesta".

        O Fine Sushi Baru, moglo se detaljnije pročitati u City magazinu, Hrani kao lek, na Tokyorami, blogu Kuhinja zaposlene žene žene, Domino magazinu. Posebne preporuke dobio je od Belgradian-vodič kroz Beograd i Caffe Bara.
     
       Za ljubitelje sushija, Fine Sushi Bar kreirao je Fan page na popularnoj mreži Facebook, Twitter nalog, kao i Instagram, Foursquare , Trip Advisor i Google plus.
     
        Blog sushi bara zamišljen je kao interaktivna komunikacija ljubitelja sushija, gde ćemo biti otvoreni za sva pitanja i sugestije, ali i one koju su skeptični kada je u pitanju japanska kuhinja.

       *Sve fotografije kao i tekstovi na ovom blogu su autentičpni i u vlasništvu Fine Sushi Bara!
*s
         Hvala na poverenju!

                                                                           Čitamo se!

      
  
   j
      
  

Ознаке: , , , , , , , ,